Corporate eventplanning | Pure Events
221
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-221,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Corporate eventplanning

Personeelsfeesten

1. Personeelsfeesten

Je wilt je werknemers of collega’s in de bloemetjes zetten met een onvergetelijk personeelsfeest? Je hebt een locatie ter beschikking of je wilt dat wij een geschikte locatie voor je zoeken? Je hebt al een thema in gedachte of wilt dat wij een voorstel doen? Alles is mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend.

Productlancering

2. Product- of projectlanceringen

Je product, project of model heeft maar één kans om een eerste indruk te maken. Onze missie is dan ook om deze lancering of opening in het geheugen van je klanten of gasten te griffen. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Meetingplanning

3. Meeting- en congresplanning

Een meeting op locatie of bij jou op kantoor? Een lunchbreak, maar dan net een beetje anders? Pure Events regelt alles tot in de puntjes. Bespreek met ons vrijblijvend de mogelijkheden.

Eventconsulting

4. Event consulting

Pure Events heeft de beste en meest betrouwbare contacten, partners en leveranciers voor allerlei soorten evenementen. Je bent opzoek naar een partner in feestverhuur, feestlocaties, eventmeubilair, licht en geluid, Dj’s, catering, foodtruck,…? Wat je ook zoekt, wij nemen het zoekwerk van je over en bezorgen je transparante en eerlijke prijzen. Vertrouw ons gerust je vraag toe.

Private-evenst

5. Private eventplanning

Een huwelijk, communie, barbecue of een andere speciale gelegenheid die je wilt vieren in je tuin of andere locatie? Wij zorgen voor tenten, drank, bediening, catering, decoratie, meubilair, … Alles wat je maar wilt. Ons jong en dynamisch team voorziet de organisatie voor, tijdens en na het feest. Zo rest jou alleen nog maar mee genieten met je gasten!

Eventbars

6. Eventbars

Pure Events is specialist als het op drankencatering aankomt. Je receptie zal nooit meer hetzelfde zijn met onze aangepaste drankenformules. We werken uitsluitend met premiummerken en met geselecteerde wijnen, champagne, cava of prosecco – geselecteerd door onze huissommelier en ingeschonken zoals het hoort.

Full service via Pure Events

Corporate Eventplanning

Personeelsfeesten

Product- of projectlanceringen

Meeting- en congresplanning

Eventconsulting

Private eventplanning

Huwelijk

Babyborrels

Jubileums

Drankcatering & eventbars

Premium drankencatering

Cocktailcatering

Non alcoholisch

Pure Events op Instagram

Wat zeggen onze klanten over Pure Events?

Wil je deel uitmaken van Pure Events?

Je bent er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken? Je wilt werken op
verschillende soorten evenementen als host, barcrew of als all-round medewerker? Laat hier je gegevens achter, we contacteren je snel!